Log in
Welkom op Seblog, het weblog van Sebastiaan Andeweg. Ik ben een schrijver en nerd uit Nijmegen. Ik ben ook te vinden op Twitter, Instagram en nu en dan op LinkedIn. Als ik code schrijf staat dat op Github en als ik rondjes ren staat dat op Strava. Ik zit stiekem ook weer op Facebook na 2,5 jaar weg te zijn geweest.

Likes en bookmarks


Comparing @aaronpk's flight on his website to the one on Flight24, during breakfast with @calum_ryan #indieweb #returninghome

Laatst ingecheckt in Gouda:

Kaldi koffie & Thee

But first, let me take a coffee.

Meer checkins »

Blog


English

Seblog.nl

img_8431-1000x1000-blur

At one point yesterday, I understood the difference between IndieAuth, IndieAuth and IndieAuth. I believe I reached that point again, almost.

Het voordeel van in een hostel zitten tijdens het Songfestival is dat je van zo'n beetje alle deelnemende landen wel iemand kan spreken. Dat is pas Eurovisie. Helaas nog geen Portugees gezien.

bier-1000x1001-blur
img_8420-1000x1000-blur

Betreffende de rivier bij Düsseldorf

Dit weekend ben ik in Düsseldorf te vinden voor de IndieWebWeek. Het is hier heel mooi weer (van het soort om over naar huis te schrijven, dus bij dezen) en dat maakt het een heel mooie stad. Steden zijn gewoon mooier bij mooi weer.

Op mijn eerste stadswandeling heb ik een beetje een atypische route gemaakt, waardoor ik een vreemd beeld van de stad kreeg. Maar dat is het punt: Düsseldorf heeft best wel veel verschillende kanten. Drukke straten met veel zelfstandige zaken waarvan merendeel bakkerij, de Japanse wijk waar al die zelfstandige zaken vol kana en kanji staan, het dure winkelcentrum Kö en grote bankgebouwen langs de Königsallee, het oude centrum waar 'gewoon' alle ketens zitten en dan tot slot de rivier.

Ik weet niet of ik in Düsseldorf zou willen wonen, maar toen ik de rivier zag voelde ik me thuis.

Vrijwel direct bedacht ik me dat ik eigenlijk al gewoon naast deze rivier woon. Het enige is dat hij hier de Rhein heet en bij mij de Waal. Ik heb daar voor een vriend de volgende infographic van gemaakt:

Dit water, dacht ik stellig, dit water is gewoon in Nijmegen geweest. Of ja, bijna dan, want de rivier stroomt de andere kant op.

img_8412-1000x750-blur

In Düsseldorf is het mooi weer.

Seb vindt een foto van wouter andeweg leuk.
Seb heeft dit gebookmarkt.

Ik heb al de hele dag het volkslied van de Sovjetunie in mijn hoofd en ik weet niet of ik me daar zorgen over moet maken.

Seb heeft De cirkel van Dave Eggers gelezen.

Attack of the Dagjesmensen. #treinleven

Seb vindt een foto van Chris Hadfield leuk.
img_8375-1000x999-blur

Het licht dat nu mijn kamer binnenvalt is zó Hollandse meesters dat ik het niet eens ga proberen te instagrammen.

Het is los! Koop die tickets!

Seb vindt een foto van wouter andeweg leuk.
Seb heeft Het West-Vlaams versierhandboek van Thomas Blondeau gelezen.

Dan zou ik nu graag de complete songtekst van ‘Alle kleuren van de wind’ uit Pocahontas willen tweeten.

Eigenlijk heb ik wél iets tegen blanke heteromannen die bier drinken en voetbal kijken. Ik doe mijn best daar goed mee om te gaan.

Meer laden