Log in
✊🏿
Seblog.nl

Seblog.nl

2020 zou het eerste jaar in mijn leven zijn geworden dat ik niet naar het buitenland ben geweest. Dat moest ik nog even rechtzetten.
Dag 15. Toch gaat werken zonder foto erbij ook steeds beter.

(Oké, wel even naar het haar van Kageyama gekeken.)
Dag 14. Klaar met alles. Ik begon dit ook een beetje als: hierna is het kerst en dan vaccin. Lijkt toch weer anders te liggen.

Vandaag gewoon iets snels. Naar een foto. Zwart en wit op grijs, alsof het analoog is: geen undo’s en geen gum. Morgen weer een dag.
Dag 13. Fuck it, #yaoi.

Hier heb ik zelf een persoonlijke band mee, want als 14-jarige kwam ik er via yaoi achter dat ik jongens interessant vond. Ik had vooral plaatjes van Shinji Ikari uit Neon Genesis Evangelion, hoewel ik die anime pas jaren later keek. Hier dus met Kyo-kun, uit Fruits Basket, mijn huidige crush.
Dag 12. Vandaag komt gewoon niet af. Tot nu toe werk ik hier 3 à 4 uur per dag aan (gister zelfs 6), maar nu ben ik na 3:45 uur op de helft en ik wil hem niet afraffelen, want het gaat zo lekker.

Dus hier een schets uit november, morgen nieuw werk.
Dag 11. Hij wil best iets voor je inschenken, maar hij vraagt zich af of je genoeg credits hebt.
Dag 10. Iets meer kleding vandaag, maar ja, Spiderman is toch wel de halfnaakte jongen waar het allemaal mee begon, als je terugkijkt. #fanart
Dag 9. Je moet het allemaal in perspectief plaatsen. Nog best lastig, want zonder foto gedaan. Er stond ook nog een andere jongen op de schets maar dat kreeg ik helaas niet meer af. Nu kijkt de twink gewoon naar jou, hij wacht op je.
Dag 8. Jullie snappen dat deze hele onderneming stiekem een excuus is om dit soort foto’s grondig te bestuderen.
Dag 7. De jongen van vandaag was gewoon een beetje laat. Uiteraard naar een foto en uiteraard totaal anders uitgekomen.
Dag 6. Poging tot anatomisch correcte twinks. (Dit is echt niet makkelijk, waar ben ik aan begonnen?)
Dag 5. Het is Kyō-kun uit Fruits Basket! Hoofd is volledig gejat (‘drawn with reference’ zeggen ze dan), maar ik heb nog geen eigen stijl gevonden dus moest hij vooral een beetje lijken. Nu ook met armen.

Ze gaan niet allemaal zo volledig afgewerkt zijn, weet ik nu al.
Dag 4. Deze is op basis van een foto, want hij begon als studie, maar niets overgetrokken en de belichting heb ik verder uit mijn hoofd gedaan. Best blij mee.
Dag 3. Mijn vader (tekenleraar) zei altijd dat je bij tekenen vooral moet weten wanneer je moet stoppen. Dus hier halverwege het haar gestopt, omdat ik het zo ook wel mooi vond al.

Hij doet me denken aan Suga uit Haikyu nu hij 'af' is. Misschien later nog meer echte ‘fanart’.
Dag 2. Ironisch genoeg heb ik hier dan nog even het gezicht weggelaten. Ook is hij misschien niet helemaal meer halfnaakt. Hopelijk kan het nog net op je tijdlijn, anders: sorry.
Dag 1. Dit is nog niet echt een halfnaakte jongen – aan de andere kant heeft hij ook niet echt iets aan – maar voor mij is dit de afsluiting van november, waarbij ik eindelijk een hoofd voor elkaar kreeg dat er een beetje klopt.
Foto van een jaar geleden, toen er nog geen covid was maar al wel quarantainehaar for some reason. #7heuvelen
Mijn quarantaineplant, die ieniemienie was toen @jelkoarts ‘m me gaf in maart, is ook klaar voor de nieuwe lockdown.
Mask4mask #gayboy
#treinleven
Ik blijk erg weinig Pride-attributen in huis te hebben momenteel – en ik ga niet met een hawaï-kraag om hardlopen – dus dan maar zo. #GlobalPride 🌈
Meer laden