Log in
Welkom op Seblog, het weblog van Sebastiaan Andeweg. Ik ben een schrijver en nerd uit Nijmegen. Ik ben ook te vinden op Twitter, Instagram en nu en dan op LinkedIn. Als ik code schrijf staat dat op Github en als ik rondjes ren staat dat op Strava. Ik zit stiekem ook weer op Facebook na 2,5 jaar weg te zijn geweest.

Kort

Alsof er een engeltje over je oor staat te pissen.

Ik zag net een auto de verkeerde kant op knipperen en het was zo surreëel dat ik betwijfel of ik het ooit eerder heb gezien.

In de categorie veel te obscure woordgrappen: toen de trainer voorstelde dat we vandaag geen Tabata gingen doen dacht ik bij mezelf: 食べなかった.

Ik ben altijd wel tevreden met mezelf als Facebook mij mailtjes stuurt over statusupdates die ik nog niet heb gezien.

‪Wat zou verschil zijn tussen de CO2-uitstoot van een auto en het produceren van de boterhammen die ik extra eet omdat ik naar mijn werk fiets?‬

Apps die gegevens verzamelen zijn naar, maar nog naarder zijn apps waarvan je dacht dat ze gegevens voor je verzamelde, die niet exporteren, maar zelf de data nog wel vasthouden.

Ik ben dus fan van de : de zero-width non-breaking space. Zo krijg je je tweet wel vol.

Maar als die onafhankelijkheid doorgaat, komt Sinterklaas dan uit Spanje of Catalonië?

Nijmegen veryupt! Ik werd net voor de tweede maal in mijn leven ingehaald door een elektrische bakfiets.

Vandaag eerste werkdag dus hier een filmpje van mijn nieuwe held: Salaryman Man.

Iets in mijn hoofd zegt me dat als je je avocado moet pellen, hij nog niet rijp is. De rest schreeuwt JA MAAR DE SALSA MOET AF. #knorr

Ik vind het ook oneerlijk dat ik bij alle kant-en-klare quiches de kleine lettertjes moet lezen om te zien of er niet van die spekjes in zitten.

twitter.com/OscarKocken/status/915147344676605953

Misschien moeten ze een radiocampagne beginnen: 'Kipstuckjes... dat is vegetarisch vlees, alleen voor hoger opgeleiden.'~

Ik heb zin om een random serie op te zetten en daar dan over te tweeten alsof het live wordt uitgezonden. En jullie maar gissen wat het is.

Per 9 oktober heb ik een echte grotemensenbaan. Ik ben dan E-commerce Developer bij E*Cube. Om dat te vieren hier een tekstbeeld uit oude doos.

Kantoorsokken
seblog.nl/2013/08/30/2/kantoorsokken

Ik zit dus gelukkig alweer een tijdje op macOS Sierra.

Ik bedoel op een bepaald moment wilde ik er zelfs de spelling voor wijzigen.

(quote: https://seblog.nl/2016/09/22/3/japans-chinees-veel-meer-verhaal)

Nijmegen ruikt naar stad vandaag.

Meer laden