Log in
Welkom op Seblog, het weblog van Sebastiaan Andeweg. Ik ben een schrijver en nerd uit Nijmegen. Ik ben ook te vinden op Twitter, Instagram en nu en dan op LinkedIn. Als ik code schrijf staat dat op Github en als ik rondjes ren staat dat op Strava. Ik zit stiekem ook weer op Facebook na 2,5 jaar weg te zijn geweest.

Kort

Ik sta vandaag achter een kraam op de keramiekmarkt van Gouda met het tijdschrift van mijn moeder. Naast ons verkoopt iemand schaaltjes met daarop teksten in Comic Sans. ‘Ieder afscheid is het begin van een herinnering,’ leest een voorbijganger voor, ‘die is mooi!’

Wat is dat toch, dat het goede weer tijdens je vakantie eigenlijk pas echt wat waard is als het thuis regende?

The hardest part of #IndieWebCamp is het spreken von all dieser Spräche durcheinanderですよ.

Omg, Things 3. Niet gedacht dat dat nog eens zou komen. Ik kocht Things 2 in 2013. https://culturedcode.com/things/

The number of slices of German bread and the number of slices of Junger Gouda mild-würzig are off by one. Tomorrow will be a sad day.

Het moest natuurlijk eens fout gaan, zeker in Duitsland. Daarnet kocht ik per ongeluk iets met vlees erin en kwam er pas achter toen ik ervan had gegeten. Ik heb er nog van proberen te genieten ('Ik heb er nu toch al voor betaald en van gegeten, het kwaad is geschied.' en gebakken ham miste ik stiekem), maar het smaakte heel raar. Voorlopig ben ik dus weer vegetarisch.

Het voordeel van in een hostel zitten tijdens het Songfestival is dat je van zo'n beetje alle deelnemende landen wel iemand kan spreken. Dat is pas Eurovisie. Helaas nog geen Portugees gezien.

Ik heb al de hele dag het volkslied van de Sovjetunie in mijn hoofd en ik weet niet of ik me daar zorgen over moet maken.

Attack of the Dagjesmensen. #treinleven

Het licht dat nu mijn kamer binnenvalt is zó Hollandse meesters dat ik het niet eens ga proberen te instagrammen.

Het is los! Koop die tickets!

Dan zou ik nu graag de complete songtekst van ‘Alle kleuren van de wind’ uit Pocahontas willen tweeten.

Eigenlijk heb ik wél iets tegen blanke heteromannen die bier drinken en voetbal kijken. Ik doe mijn best daar goed mee om te gaan.

Seb keek Moonlight. (En wil daar nog zo'n icoontje voor maken.)

Hoi. Ik maakte deze website voor Boek op de Bank naar ontwerp van De Mus Ontwerpt. En er staan nog goede namen op ook. Beter kom je. Vanaf 26 april ticketverkoop, maar die moet ik nog even bouwen.

Hoe bizar het weer nu is: er komt damp van de smeltende hagel nu de zon weer volop schijnt.

Trump kronkelt en NRC probeert dat in taal te vatten.

Meer laden