Log in
Welkom op Seblog, het weblog van Sebastiaan Andeweg. Ik ben een schrijver en nerd uit Nijmegen. Ik ben ook te vinden op Twitter, Instagram en nu en dan op LinkedIn. Als ik code schrijf staat dat op Github en als ik rondjes ren staat dat op Strava. Ik zit stiekem ook weer op Facebook na 2,5 jaar weg te zijn geweest.

Kort

Dan zou ik nu graag de complete songtekst van ‘Alle kleuren van de wind’ uit Pocahontas willen tweeten.

Eigenlijk heb ik wél iets tegen blanke heteromannen die bier drinken en voetbal kijken. Ik doe mijn best daar goed mee om te gaan.

Seb keek Moonlight. (En wil daar nog zo'n icoontje voor maken.)

Hoi. Ik maakte deze website voor Boek op de Bank naar ontwerp van De Mus Ontwerpt. En er staan nog goede namen op ook. Beter kom je. Vanaf 26 april ticketverkoop, maar die moet ik nog even bouwen.

Hoe bizar het weer nu is: er komt damp van de smeltende hagel nu de zon weer volop schijnt.

Trump kronkelt en NRC probeert dat in taal te vatten.

Peddelen met de satéstokjes die we hebben.

Echt hoor, 80% van de gifjes die je tegenkomt op Twitter en Facebook zijn stiekem geen .gif maar .mp4. Als het niet meer is. #fakenews

Kijk, ik ben tegen homofobie, maar ook tegen xenofobie. Verder is het aan politie en justitie.

Ik hoop dat 'val je op mannen?' ooit net zo wordt als 'ben je links- of rechtshandig?' nu is: vroeger beladen, soms relevant, vaak overbodig.

Yaay, mijn weblog is 11 jaar vandaag. Niet dat ik heel die 11 jaar fanatiek geblogd heb, maar het is toch een mijlpaaltje.

Ik keek uit het treinraam en dacht hé, sinds wanneer zit hier een parkeerplaats? Maar het was gewoon de avondspits. #zwaaiennaardeA12

Hé jongens, het is NU zomer, oké? In juli gaat het weer gewoon regenen, dus niet dan gaan klagen als je niet nu van het weer geniet 😎

Gezellig hoor, zo’n weekje doen alsof het boekvak leeft. Nu volhouden? Ik heb m’n Netflix opgezegd en probeer m’n boekenkast uit te lezen.

O trouwens, ik sta komende zaterdag op het boekenfeest namens Op Ruwe Planken, maar ik heb liever dat jullie gewoon naar Sven Ratzke, Connie Palmen en Herman Koch gaan kijken, want ik heb al tijden niet meer voorgedragen en het is eng.

Hebben jullie ook zo'n zin in chocoladepepernoten opeens?

Ik heb nog steeds spierpijn van het stemmen tellen.

Het is vandaag pi-dag (03-14), maar ik ben geen wiskundige, dus hierbij een gedicht van Drs. P:

O hallo magnetische kookwekker, wat lig je daar zo op mijn portemonnee te liggen? (Die chipkaarten van tegenwoordig kunnen dat aan, toch?)

Het is de tijd van het jaar dat alle spullen kapot gaan, drie maanden na kerst, maar tijdens de eerste lentedagen, zodat het minder opvalt.

Meer laden