Log in
✊🏿
Seblog.nl

Seblog.nl

66af3f-c5f88fb7-8013-4fd9-bd00-558ff507e2fb-1000x1432-blur

Dag 5. Het is Kyō-kun uit Fruits Basket! Hoofd is volledig gejat (‘drawn with reference’ zeggen ze dan), maar ik heb nog geen eigen stijl gevonden dus moest hij vooral een beetje lijken. Nu ook met armen.

Ze gaan niet allemaal zo volledig afgewerkt zijn, weet ik nu al.

52348c-img_0117-1000x1283-blur

Dag 3. Mijn vader (tekenleraar) zei altijd dat je bij tekenen vooral moet weten wanneer je moet stoppen. Dus hier halverwege het haar gestopt, omdat ik het zo ook wel mooi vond al.

Hij doet me denken aan Suga uit Haikyu nu hij 'af' is. Misschien later nog meer echte ‘fanart’.

f4ff74-img_0115-1000x1000-blur

Dag 1. Dit is nog niet echt een halfnaakte jongen – aan de andere kant heeft hij ook niet echt iets aan – maar voor mij is dit de afsluiting van november, waarbij ik eindelijk een hoofd voor elkaar kreeg dat er een beetje klopt.

Van die dagen dat je zelf het licht aan moet doen omdat je smarthome wacht tot de zon onder is, zonder na te denken over de weersomstandigheden.

Ik heb een stalker. Weet alles van me, heb ‘m verwijderd uit mijn telefoon, maar nu blijft-ie maar mailtjes sturen dat ik ‘m weer aandacht moet geven. De naam is Instagram.

Als je moet gapen, maar je hebt een mondkapje op, moet je dan nog steeds je hand voor je mond houden? Of moet dat juist ook in je elleboog?

VIM productivity is a lie: all the time you save with your fancy commands and macros, you loose again on bragging about them to your coworkers.

Ik heb dus van De Situatie en het vroege donker gebruik gemaakt om mijn lampen – die al smart waren – te automatiseren. Als ik toch de hele dag thuis ben mogen ze braaf bij zonsondergang aan gaan.

Wel nu al spijt van het idee ook ‘s ochtends mijn slaapkamer witblauw te kleuren.

Mijn overbuurvrouw is racistische vlaggetjes aan het ophangen. Sinds welk jaar is het traditie om je huis en tuin te versieren tijdens sinterklaas?

Meer laden