Log in
Seblog.nl

Kort

Je weet dat je nerd bent als je in Akihabara bijna staat te huilen bij een Pikachu-spelletje dat je wilde toen je 12 was.

My site broke, because the /2019 folder in my storage did not yet exist, and somewhere over the last year I added code that relied on that. So 19 years in, the Millennium bug is still active.

Bij het uit de tram stappen:
“Je iCloud-wachtwoord is dat dan.”
- “Ja, ik dacht dat dat neushoorn was, maar dat was het dus niet.”

Ik wil een Xenoblade karakter die eruit ziet als een stereotype IT’er, die dan in de stem van Rex tijdens het gevecht dingen roept als ‘backslash!’, ‘underscore’ en ‘sudo bang bang’.

Aan de ene kant ben ik blij dat ik 4 euro heb uitgegeven om plek 4-036 in de trein naar Berlijn te reserveren. Aan de andere kant hebben zowel de mensen van 4-038 als de mensen van 5-036 me geprobeerd weg te sturen. Nein, bitte.

Het is gek hoe de route naar mijn werk en een reis naar Berlijn voor het eerste stuk zo gelijk zijn. Het voelt heel vrij, dat ik in principe op elk moment naar een verre bestemming zou kunnen vertrekken: het begint altijd hetzelfde.

Spent a good evening reading up on Reader-discussions and -ideas, then on refactoring the Microsub endpoint in Leesmap into separate Controllers. Very curious how Aaron this does in Aperture (which is also PHP/Laravel), but still not looking at his code until I'm done with it.

Meer laden