Log in
✊🏿
Seblog.nl

Kort

Ik wil een Xenoblade karakter die eruit ziet als een stereotype IT’er, die dan in de stem van Rex tijdens het gevecht dingen roept als ‘backslash!’, ‘underscore’ en ‘sudo bang bang’.

Aan de ene kant ben ik blij dat ik 4 euro heb uitgegeven om plek 4-036 in de trein naar Berlijn te reserveren. Aan de andere kant hebben zowel de mensen van 4-038 als de mensen van 5-036 me geprobeerd weg te sturen. Nein, bitte.

Het is gek hoe de route naar mijn werk en een reis naar Berlijn voor het eerste stuk zo gelijk zijn. Het voelt heel vrij, dat ik in principe op elk moment naar een verre bestemming zou kunnen vertrekken: het begint altijd hetzelfde.

Spent a good evening reading up on Reader-discussions and -ideas, then on refactoring the Microsub endpoint in Leesmap into separate Controllers. Very curious how Aaron this does in Aperture (which is also PHP/Laravel), but still not looking at his code until I'm done with it.

Do you know that feeling when you just get out of a rollercoaster and want more, more, more, but when you are being hoisted up in the cart, you're certainly unsure about why again? That's what I feel with IndieWebCamp Berlin right now. But I'm sure it will be fine once I'm there :)

Zo’n jongetje op weg naar school, volledig in niet-matchende camouflageprints, op een elektrische fiets. ‘Je moet het maar kunnen,’ zegt de sleutelhanger van Defensie naast de kogel aan het ringetje op zijn tas.

iOS 12 is best bizar, Siri Shortcuts is gewoon de oude Workflow-app. Ik heb dus nu een gloednieuwe native app die out-of-the-box naar mijn weblog kan posten.

Het stiekeme genoegen in een Intertoys te staan, een meisje verlekkerd naar een Switch zien kijken, een vader bij de kassa zien informeren, horen dat hij uitverkocht is, en weten dat ik er gewoon een in mijn rugtas bij me heb. Zo erg.

Ik zag vandaag wasmiddel in verschillende varianten, waaronder een ‘alpine’. Ik dacht: ha, dat is vast naturel, zonder overbodige shit. Maar nee, hij rook heel sterk naar ‘fresh’, ik moest de original hebben. #docker

Meer laden