Log in
Seblog.nl

Kort

Het voordeel van het feit dat ik heel nodig de was moet doen, is dat ik eindelijk wat administratieve dingen wegwerk.

Je herkent de tot elektrische fietser bekeerde automobilist aan hun gewoonte om precies in het midden van het fietspad te blijven fietsen. Ze halen ook in via het midden van de tegenliggende rijstrook.

De NRC headlines van dit moment vormen een gek verhaaltje over Poetin, zijn vete met de maffia, en de grote grazers die er de dupe van zijn.

Ik heb geprobeerd mijn zondagavond te redden door ouderlijk toezicht op mijn Nintendo Switch in te schakelen, maar nu zit ik al de hele avond talks van een Vim-meetup te kijken en alle toetsencombinaties mee te typen. #nerd

Als iedereen het advies van mijn huisbaas opvolgt en waardevolle spullen uit het zicht legt, hebben huisschilders een vertekend beeld van de Nederlandse welvaart.

In het verhoor riep Zuckerberg dat onze data van ons was en dat we het zo konden downloaden. Die download is meer om mensen tevreden te houden, bevat platgeslagen html – nog net geen pdf – en dus lastig te verwerken of exporteren, mocht je zelf nog iets anders met je data willen.

Als ik zo’n ironisch anoniem gamersaccount had zou ik nu tweeten: Legend of Zelda Breath of the Wild is zo goed, ik wil sondevoeding.

Ik speel nu Metroid Fusion (2002) op mijn oude Game Boy Advance. Het is weer even wennen, echte 32-bit zonder backlight, maar het is nog altijd een heel goed spel.

Trying out the beta of Indigenous, a Micropub iOS app by Eddie. I got it working so far, but boy, a lot of debugging on my side of things.

TV-idee: programma met z’n relnicht die bij alles wat de deelnemers aanhebben roept ‘ach schat nee dat kan echt niet hou oppp met me’ en dat heet dan De Combi-nazi.

Meer laden