Ik heb net Machiavelli toegevoegd aan de Spellendoos! Daar had ik een paar nieuwe features voor nodig, die ik dus nu ook heb:

  • Je kan nu de beurt doorgeven aan een willekeurig persoon. Achter elke speler staat een knop 'nu' en als je daar op klikt is die speler direct aan de beurt. De volgorde van de beurten blijft hetzelfde. (Dit was nodig omdat in Machiavelli de koning uit de vorige ronde de nieuwe ronde begint.)

  • Er zijn nu twee verschillende types kaarten ('gebouwen' en 'rollen') die niet door elkaar heen mogen lopen. Qua uiterlijk zie je er nog niet zo heel veel van, maar het is dus onmogelijk om een rol als gebouw te spelen.

  • De sectie 'Rollen' toont alle kaarten die er liggen alleen aan de speler die op dat moment de beurt heeft. Dit is nodig, omdat je in het echte spel dus een steeds kleiner wordende stapel doorgeeft tussen de spelers, die de anderen dus niet mogen zien.

  • En verder nog wat cosmetische aanpassingen gedaan voor de player-area's: er zit nu een rand omheen zodat je beter ziet waar hij begint en eindigt.

Hopelijk is het hiermee een beetje te spelen. Het is gek dat je dus eerst steeds de beurt door moet geven langs alle spelers om de rollen te verdelen, en dan de beurt moet geven aan specifieke karakters, maar volgens mij zijn alle ingrediƫnten aanwezig!