Log in
Seblog.nl

Kort

Ik heb het idee dat de vloer in Hoog Catharijne expres gladder aanvoelt dan hij is, zodat mensen rustiger lopen en meer kopen. Dit komt het last-minute-kerstinkopen-doen niet ten goede.

Ik zag net een stelletje midden op straat staan zoenen en was geneigd “hetero’s!” te roepen, maar ik gunde het ze gewoon.

Ik wil niemand zwart maken of de zwarte piet toeschuiven, maar het is tegenwoordig best normaal om racist te zijn. Als je dat nou eerst eens van jezelf erkent, dan kunnen we er daarna iets aan doen. Probeer ik ook.

Ik zag net een auto de verkeerde kant op knipperen en het was zo surreëel dat ik betwijfel of ik het ooit eerder heb gezien.

In de categorie veel te obscure woordgrappen: toen de trainer voorstelde dat we vandaag geen Tabata gingen doen dacht ik bij mezelf: 食べなかった.

‪Wat zou verschil zijn tussen de CO2-uitstoot van een auto en het produceren van de boterhammen die ik extra eet omdat ik naar mijn werk fiets?‬

Apps die gegevens verzamelen zijn naar, maar nog naarder zijn apps waarvan je dacht dat ze gegevens voor je verzamelde, die niet exporteren, maar zelf de data nog wel vasthouden.

Misschien moeten ze een radiocampagne beginnen: 'Kipstuckjes... dat is vegetarisch vlees, alleen voor hoger opgeleiden.'~

Meer laden