als antwoord op diggingthedigital.com

Nice! Ik deed dit inderdaad ook een tijdje: checkins kwamen niet voor in mijn feed, evenals antwoorden zoals deze. Antwoorden staan er nog steeds niet in, maar sinds ik mijn checkins achter een login heb geplaatst, staan de paar die ik wel publiek weergeef gewoon in de hoofdfeed.

Daarnaast heb ik verschillende pagina's voor likes, bookmarks, replies, etc., en je kan ze allemaal afzonderlijk volgen. Ik heb zelfs een aparte feed voor Engelse posts. En dat bracht me op het idee: misschien moet ik een pagina maken op mijn weblog, waar iemand zelf een feed kan samenstellen. Gewoon, een formuliertje waar je kan zeggen: dit wel, dat niet. En dat formulier berekent dan een URL waarop precies die content met die filters staat.

Want het is natuurlijk leuk als RSS-feeds kunnen filteren tussen wat ik publiceer, maar het is efficiënter voor ons beiden als ik je geen posts stuur die je sowieso niet wil zien.

Genoemd door:

diggingthedigital.com

Je persoonlijke RSS feedreader is iets anders dan een sociaal netwerk. Dat heeft gevolgen hoe je als auteur je RSS feed kunt aanbieden. Zo merkte ik laatst door een opmerking in de mail. Rivier van…