Log in
Seblog.nl

Reacties

als antwoord op Aaron Parecki

Nice! Japanese planners are the best! Most planners over here treat Saturday and Sunday as one day, but Japanese planners just give every 24 hours the same amount of paper :D

als antwoord op Bregje

Lijkt me een goed idee om weer eens te doen ja, ik zal mede-organisator (en beheerder van de plek die we hadden) weer eens pingen!

als antwoord op Ton Zijlstra

Maar inhoudelijk: het lijkt me inderdaad wat Martijn al zei: de Microformats van Ton's blog zijn wel aanwezig, maar niet goed aangebracht, waardoor Frank's weergave van slag is. Dat vind ik zelf het zwakste punt van de hele flow: dat Microformats zo kwetsbaar zijn in CMS'en.

als antwoord op Ton Zijlstra

Oeps, ik ben dus overgestapt van de Twitter-reader naar een Indie-reader, en nu krijg ik dus dit soort notificaties niet meer. Tijd om de e-mails weer aan te zetten.

als antwoord op Do███ Sch████ ★

Ik host mijn site 'zelf', en daarmee mijn tweets, maar ik host Twitter niet zelf, dus hoef ik van mezelf ook niet per se Bridgy zelf te hosten. Het gaat mij meer om de inhoud. Maar als je echt wil staat de code hier. Er zijn er ook die hun eigen POSSE-script geschreven hebben.

Ik neem hier even de vrijheid om over de Twitter-lengte heen te gaan, dan zie je hoe Bridgy dat voor me oplost :)

Meer laden