Log in
Seblog.nl

Kort

Ik keek naar drie filmpjes met drag queens en nu krijg ik advertenties met jongens in boxers die via een app andere jongens in boxers uitnodigen voor een kussengevecht.

Spellen in Nederlands en Engels is huilen: ‘galerij’ vs ‘gallery’, en wel ‘recensie’, maar toch ‘licentie’ vs ‘license’.

De algoritmen voeren me opeens advertenties voor musea. Alleen las ik eerst 'Museum de Fundate'. Note to self: minder Grindr, meer cultuur.

Ik dacht even dat iemand een ironische foto van een hoekbank op Instagram had gezet, maar het bleek een welgemeende advertentie.

Het voordeel van huisgenoten hebben: op een bepaald moment ligt er een fidget spinner in de woonkamer en kan je ongestoord uitproberen waar alle fuzz nou about was.

'Het is gezond om af en toe een stukje pure chocolade te eten.'


-eet een hele reep en is de rest van de avond misselijk-

Die heerlijke drie minuten tussen onder de douche vandaan komen en weer plakken, daar doe je het voor op een dag als vandaag.

Dat je dan een nummer hoort dat je al heel lang niet meer hebt gehoord, dat je denkt o leuk, maar dat het niet dat nummer is, waardoor je het nummer nog steeds al heel lang niet meer hebt gehoord, soort van.

Het woord 'flikker' is eigenlijk best mooi als je het zonder negatieve lading probeert te lezen. Kunnen we dat niet hergebruiken? ✨🏳️‍🌈

De conducteur kon mijn nieuwe, ingecheckte ov-chipkaart – nog steeds in de ongeopende envelop – niet waarderen.

'Hi LED-lamp,' mompelt net een man terwijl hij de Jumbo uit loopt. Het kon ook 'heil Hitler' zijn, zo onduidelijk was het wel. Toen ik hem aan keek klopte hij op mijn schouder. 'Heil LED-lamp!'

Meer laden