Seb doet toetsenborden

Het begon allemaal bij een foto die ik zag op een Discord-server. Ik ben al jaren (tien, ongeveer) een trouw gebruiker van de ingebouwde MacBook toetsenborden en de Magic losse varianten die Apple daarvan verkoopt. Daarmee dus ook Qwerty, de rechtopstaande Enter, en de §/±-knop, die ideaal is voor je eigen sneltoetsen, omdat er geen enkele standaard toetsencombinatie is die die knop gebruikt.

Maar het begon dus bij die foto, met daarop de Moonlander van ZSA. (Had ik al gezegd? Klikken en/of deze serie lezen is op eigen risico.) Het was het begin van een lang konijnenhol naar beneden (?) waar ik, met tussenpauzes, steeds dieper in terecht ben gekomen. Ik ga er de komende week over bloggen, want het is gewoon te veel om in één blog te beschrijven.

Wat ik hier in elk geval alvast kan verklappen, is dat ik de Moonlander heb aangeschaft, in gebruik heb genomen, weggelegd heb, weer in gebruik heb genomen en op het punt sta om hem weer weg te leggen. Dit is hoe je zo’n konijnenhol induikt: in stapjes.

Meer info over deze reis dus komende week. Hier een overzicht van de delen:

2 personen vinden dit leuk

Reacties

zylstra.org

In reply to Seb doet toetsenborden by Sebastiaan Andeweg Oh man, nu zat ik dus jouw feed lezend meer dan een minuut naar mijn toetsenbord te staren op zoek naar die §/±-knop die je noemt. Is me in 15 j…